Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα  Ypodisi προσφέρει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής σε ΕΥΡΩ (€):

  • Μέσω αντικαταβολής του αντιτίμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση στον τόπο τον οποίο έχετε επιλέξει. Κόστος αντικαταβολής 1.50€
  • Με χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μας Ypodisi (δεκτές γίνονται οι κάρτες VISA, Maestro, Mastercard, American Express, Dinners). Με τη χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Viva Wallet και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
  • Με κατάθεση στον παρακάτω Τραπεζικό μας Λογαριασμό, αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας:

Τράπεζα: *****
Αρ. Λογαριασμού: ********
Όνομα Δικαιούχου:******

Σημαντικό: Σε περίπτωση συναλλαγής με πιστωτική κάρτα, για να μπορέσει να διασφαλιστεί η ασφάλεια των συναλλαγών, υπάρχει πιθανή καθυστέρηση 3-4 εργάσιμες ημέρες.

Σημαντικό: Σε συναλλαγή μέσω της ιστοσελίδας μας, θα πρέπει τα στοιχεία της κάρτας σας (χρεωστική – πιστωτική) να συνάδουν με τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail info@ypodisi.gr